Glisari cazare II - 30.09.2022 :  

Anul III - licenta | Anul IV - licenta

 

Listele studentilor care beneficiaza de cazare:  

Anul I - licenta | Anul II - licenta | Anul III - licenta | Anul IV - licenta | Anul I - Master | Anul II - Master |

 

Calendar cazare  

Caminul 3, Str. Observatorului nr. 34, Cluj-Napoca

 

Ziua Data Interval orar Anul de studiu
Prima zi 27.09.2022 08.00 - 20.00

Studenţi admiși în anul I licenţă

A doua zi 28.09.2022 08.00 - 20.00

Studenţii la master, studenţi căsătoriţi, doctoranzi, angajaţi tineri şi anul VI şi V Arhitectură
Studenţii din anul IV, III, li licenţă
Observatie: se va respecta această ordine

A treia zi 29.09.2022 08.00 – 11.00 Studenţii care nu s-au putut prezenta din motive obiective în zilele anterioare şi au anunţat comisia de cazare din căminul în care au fost repartizaţi (prin email la adresa cazarefie@mail.utcluj.ro) și care au invocat un motiv întemeiat.
A treia zi 29.09.2022 13.00 – 18.00 Studenţii cu drept de cazare în urma glisării listelor în limita locurilor disponibile
A patra zi 30.09.2022 09.00 – 14.00 Studenţii cu drept de cazare în urma unei noi glisări în limita locurilor disponibile din ziua anterioară

* Notă: Zilnic, între orele 12-13, comisiile de cazare se vor afla în pauza de masă.

 

RESPONSABILITĂȚILE STUDENȚILOR LA CAZARE:

 

 1. ÎN ZILELE 1 ȘI 2 SE VOR CAZA STRICT PERSOANELE CARE APAR DEASUPRA „LINIEI ROȘII” (AU OBȚINUT DREPT DE CAZARE).
 2. Fiecare student trebuie să își cunoască indexul (numărul din fața numelui) de pe lista de cazare a anului său.
 3. Studenții sunt rugați să se prezinte conform orarului stabilit fiecărei zi de cazare în parte. Acesta va fi postat pe toate canalele de comunicare ale facultății (site, Facebook, Instagram).
 4. Studenții care nu se pot prezenta, în baza unui motiv obiectiv, au obligația să trimită un e-mail la adresa cazarefie@staff.utcluj.ro pentru a-și confirma locul, în care să specifice un număr de telefon pentru contact.
 5. Studenții trebuie să vină grupați (câte 4). Persoanele care vin singure, câte 2 sau câte 3 vor fi nevoite să aștepte. Prioritară este cazarea grupurilor cât mai mari, pentru a nu aglomera intrarea în cămin și pentru a eficientiza procesul.

Observație pentru grupurile complete (4 persoane): Dacă, din motive obiective, unul dintre studenții grupului nu poate ajunge în același interval orar AL ACELElAȘI ZI cu restul colegilor (excepție făcând persoanele care au trimis email comisiei de cazare pentru a-și confirma locul. VEZI PUNCTUL 4), ceilalți membri ai grupului au obligația de a anunța un reprezentant al comisiei de cazare de întârzierea individului.

 1. ÎN CAZUL SITUAȚIILOR SPECIALE: un student poate fi cazat de o altă persoană DOAR în baza unei procuri notariale, ÎN ZIUA ÎN CARE ESTE REPARTIZAT!
 2. Persoanele care, pe listele de cazări, figurează sub „linia roșie”, NU VOR FI CAZATE DECÂT ÎN ZILELE 3 ȘI 4, dacă în urma procesului de glisări, acestea obțin dreptul de a se caza în cămin.

 

ACTE NECESARE:
 • copie a certificatului de naștere;
 • copie a buletinului;
 • 3 poze 3x4 (sau tip „buletin”);
 • aviz epidemiologic, ÎN ORIGINAL (se poate lua atât de la medicul de familie, cât și de la medicul de la cabinetele medicale existente în complexele studențești ale U.T.C.-N.);
 • declarația că aveți domiciliul la peste 20 km de Cluj-Napoca ( la fața locului).

Pentru categoria studenților cu PCD (părinte cadru didactic), SE ADAUGĂ următoarele:

 • cererea de gratuitate (la fața locului);
 • adeverință de la unitatea de învățământ la care lucrează părintele/ părinții CD, ÎN ORIGINAL;
 • copii după alte acte, în cazuri speciale (sentință de divorț, certificat de deces, etc.).

MENȚIUNE: În cazul în care nu ați putut elibera în timp util avizul epidemiologic de la medicul de familie, puteți obține unul de la medicul din cabinetul studențesc din complexul universitar (Căminul 3, la parter, pe intrarea laterală, lângă casierie).

Programul cabinelului este următorul:

LUNI: 08:00-15:00

MARȚI: 08:00-16:00

MIERCURI: 08:00-16:00

JOI: 08:00-16:00

VINERI: 08:00-14:00

 

Procesul de cazare se realizează conform REGULAMENTULUI DE ORGANIZARE ȘI FUNCȚIONARE A CĂMINELOR STUDENȚEȘTI ALE U.T.C.-N.: https://www.utcluj.ro/media/documents/2013/Regulament_camine_UTCN_-_3_septembrie_2013.pdf